ESTUDI D'INTERIORISME I GESTIÓ INTEGRAL D'ESPAIS PROFESSIONALS

FET ON LINE. Gestió d’espais professionals

FET ON LINE és una empresa amb experiència en Reformes integrals i disseny d’espais interiors, ofereix també els seus serveis en el control i gestió de manteniment d’oficines.


SABIEN QUE…

  • La meitat de l’energia consumida es realitza en el sector dels serveis, concretament en els Edificis d’Oficines, sent responsables de més del 40% del consum energètic en tot el món.
  • Aproximadament més del 50% de les emissions CO2 d’una empresa la generen els treballadors en el seu lloc de treball en edificis d’oficines.
  • La falta de manteniment dels espais i equipaments
    comporta un deteriore, que no tan sols afecta l’ambient interior sinó també en la salut i l’higiene de les persones.
  • Les conseqüències derivades per no haver aplicat un Pla d’actuació a temps que reguli el bon funcionament correcte i fiable de les instal·lacions, genera resultats que afecten directament a l’empresa: baix rendiment, absentisme i menys eficàcia en el treball.

FET ON LINE empresa compromesa amb el Medi Ambient, aposta i treballa activament perquè les empreses col·laborin en la reducció de les Emissions CO2 en l’espai. Aposta per un futur més renovable, més sostenible i més eficient econòmic i energèticament.