ESTUDI D'INTERIORISME I GESTIÓ INTEGRAL D'ESPAIS PROFESSIONALS

CASADECOR

Casadecor és una exposició d’interiorisme, arquitectura i disseny.

Es tracta d'una plataforma de comunicació que dóna l’oportunitat als professionals amb la col·laboració de fabricants del sector, de presentar les seves propostes de disseny i les últimes tendències en materials, dirigit al públic en general.

FET ON LINE ha participat en vàries edicions de Casadecor amb diverses propostes, aportant en cada ocasió solucions i noves idees en disseny per a la transformació de diferents ambients.

Visita la web de casa decor.


PROPOSTES

“Bany capritx”

Com molt bé diu el nom és un bany capritxós, divertit i sensual, a la vegada. Un espai de relaxació, de culte al cos i de la ment. Dos espais integrats en un mateix ambient, ampli i lluminós. El resultat final és la combinació de diversos materials, textures, acabats i colors.

“Dormitori Suite”

Un goig d’espai amb vistes al mar. Espaiós i accessible des de qualsevol punt. Una idea molt cuidada, on la finor es plasma en cada un dels detalls: simple, elegant i amb un toc de fantasia. Una autèntica estança de descans i meditació, on es respira una química d’equilibri i harmonia.

“Loft”

Espai plurifuncional. La transformació d’una nau industrial, de sostres de doble altura, en un apartament tipus Loft va suposar un repte en la seva distribució. On l’atrevida combinació de volums, colors i elements verticals, són els resultat d’un espai confortable, pràctic i funcional.

“Espai de salut”

Reinterpretar el concepte de bany per a un espai de salut. L’objectiu d’aquest disseny era aconseguir transmetre una sensació de plaer i benestar a la persona. Un cop més, la selecció dels materials, la seva acurada disposició i una cuidada il·luminació, fóren els protagonistes de l’espai.